29 december 2008

Fotobewerking...


Een aantal jaren geleden kwam ik eens een foto tegen waar ik helemaal weg van was, hij was bewerkt met een fotoprogramma. Nu was fotografie al jaren een hobby van me maar dit was wel even wat anders, ik was ook nog niet zo thuis op de pc maar ik ben gewoon begonnen!
Ik heb toen een bewerkingsprogramma gekocht met een boek erbij en avond aan avond zitten oefenen....het kostte een paar maanden maar toen kon ik mijn programma van binnen en buiten!
Ik ben wat foto's gaan bewerken, eerst voor mezelf maar er kwamen al snel vrienden langs en het ging zo goed dat ik reclame ging maken en ineens voor iedereen toegankelijk was.
En weer zat ik 'opnieuw' avond aan avond foto ontwerpen te maken, kerstkaarten, uitnodigingen, geboorte, communie, reclame en nog zoveel meer.....inmiddels wel een tablet en pen aangeschaft want dat werkte toch iets efficiënter.
Na een jaar of 3 dit gedaan te hebben ben ik er mee gestopt maar ik ben nog steeds blij met mijn kennis over het bewerken, je kunt er zoveel mee doen.
Hieronder staan wat foto's van mijn dochters die ik in die tijd hebt gemaakt!


De sneeuwhaas is nog altijd mijn favoriet,
mijn dochter houdt hier een lantaarn vast wat eigenlijk een hanglamp is
die bij mijn vriendin boven de salontafel hangt.
Zo zie je maar dat je alles kunt gebruiken en bewerken, de mogelijkheden zijn onbegrensd...

5 opmerkingen:

I. zei

welkom in blogland :-)

mooie blog, heidi!

veel plezier ermee!

liefs van i.

Bertina zei

Hallo Heidi,
Bedankt voor je leuke reactie op mijn blog! Wat goed dat je zelf ook een blog bent begonnen, en het ziet er al heel erg leuk uit! Ik zet je ook bij mijn lijstje van favorieten! Prachtig zeg die fotobewerkingen en het zijn ook plaatjes van dochters!
Veel succes met je blog en ik kom zeker weer langs!
Groetjes Bertina

idémakeriet zei

Wat gaaf Heidi, welkom in bloggland.
Wat een schitterende foto's heb je gemaakt/bewerkt van je dochters.
Ik vond je adventskalender ook prachtig.
Leuk dat ik je nu via de blogg kan volgen.
Een ontzettend fijn uiteinde toegewenst.
Kram Gerda

LiLi M. zei

Ik kom nog eens aan! Wat was je adventkalender mooi! Moest er ook uitgepakt worden of had je al je hangertjes gewoon al klaar om lekker van te genieten?
Ik wilde jou en je gezin een heel goede jaarwisseling wensen en alle goeds voor 2009. Ik schreef bij mijn amerikaanse blogvriendinnen: live your dreams! Jij hebt het zelf al bij jouw blog staan, nu ook doen!

Alfio zei

hey wat mooi foto's op je blog mijn compliment.grtjs
http://www.fotalfio.be