12 februari 2010

7 Facts, With Love and some Easter Jewels….

Van Hetty een award gekregen , velen gingen mij voor…nu ben ikzelf aan de beurt.
7 interessante facts over jezelf!
Nou, zo interessant ben ik niet en ik geef eigenlijk nooit zoveel prijs over mezelf maar ik ga eens wat verzinnen…

award2

Okee, komt ie….

1. Ik heb hoogtevrees…écht heel lastig als je kids wat groter worden en in die gevaartes willen in een pretpark.

2. Ik ben een soort van controlfreak, wil graag alles in de hand hebben…probeer het een beetje los te laten maar lukt niet altijd.

3. Ik heb het helemaal gehad mezelf te moeten verdedigen omdat ik ‘thuisblijfmoeder’ ben, ik heb hier zelf voor gekozen na 15 jaar werken en daar is niets mis mee.! punt! (even tegen de boze buitenwereld aanschoppen) haha

4. Ik zwem in de zee maar nooit in het diepe, ben als puber weleens met een klein speedbootje over de kop gegaan en kon er niet uit omdat ik vast zat en dat is wel heel beangstigend onder water!
Sindsdien heb ik wel vrees voor diep donker water.

5.Ik ben perfectionistisch, wat dus ook  heel lastig is….het is heel vaak ‘niet goed genoeg’

6. Hou van lekker eten en ook van koken maar niet altijd.

7. Ik huil alles bij elkaar bij een mooie film of serie.


Eigenlijk doe ik niet meer aan awards maar deze vond ik wel leuk, ik geef hem niet door maar gebruik hem gerust als je het ook leuk  vind om 7 facts over jezelf te schrijven.

```````````````````````````````````````

En ik heb een nieuwe blog ontdekt
With Love , ze is nog maar net begonnen maar ze maakt zulke leuke spulletjes, echt de moeite waard!

Klik op de foto en ga even op visite….

P1050646 

```````````````````````````````````````````````

Een voorproefje van de paaseieren van dit jaar….

11-2-2010 paaseieren.

Een fijn weekend!15 opmerkingen:

lia zei

He Heidi, leuk om te lezen. En grappig ik heb ook watervrees gekregen na een ongeluk in het water. En echt dat gaat gewoon nooit over. En tegen mij hoef jij je niet te verdedigen over dat je een "thuisblijfmoeder" bent, ik heb het ook gedaan. En als ik het mocht overdoen zou ik het weer net zo doen. En jij perfectionistisch, goh ik dacht al zoiets te zien bij je werkjes altijd perfect...
En de blog With Love kende ik al, kon alleen nooit reageren, maar nu dus wel.

fijn weeekend en geniet ervan.
lieve groet Lia

Home and Lifestyle zei

Gefeliciteerd met je welverdiende award!

Wat zijn die paaseieren leuk zeg, zien er super uit!

Groetjes, Ingrid

Anoniem zei

Wat leuk om dit soort dingen van je te lezen. Grappig dat jij je moest verantwoorden voor het thuisblijven. Ik ben juist verguisd omdat ik bleef werken ;-). Ook op een gegeven moment besloten me niks meer van de kritiek aan te trekken. Alle moeders doen wat hen het beste lijkt voor hun kind toch? Overigens ben ik ondertussen meer TBM dan me lief is...haha. Fijn weekend!

atelier nanda zei

Wat een mooie paaseieren. Ga je deze in je webwinkel zetten? Goed gedaan, goed dat je een perfectionist bent daarom maak je van de fantastische dingen.

faire un songe zei

Heidi....wat een openbaringen allemaal.. Ik vind het super dat je hebt meegedaan en voel me vereerd.
Je eieren zijn weer prachtig..!!
En je keus om thuis te zijn voor je kids,..... iedereen die daar commentaar op heeft zou het liefs misschien zelf ook thuis willen zijn. dus top dat je gestopt bent met reageren,..!! Gewoon je eigen kop volgen en door gaan met mooie dingen maken.
Fijn weekend

The Old and the Beautiful zei

Leuk om dit soort dingen van mensen te weten te komen.
Ben altijd nieuwsgierig naar mensen dus ik vind die awards en de antwoorden die er bij horen helemaal geweldig.
En wat zien die eieren er weer prachtig uit!
Heel fijn weekend.

Groetjes,
Gonda

by kuzz zei

Nou, ik voel me echt wel vereerd hoor dat ik in jou blog vermeld wordt! Bedankt! Enne... wat zijn ze MOOOOOI die paaseieren! En inderdaad omdat je perfectionistich bent maak je van die mooie dingen! Maar handig is het zeker niet altijd nee.. Enne van dat thuisblijven...als je zulke mooie dingen kunt maken hoef je je toch helemaaaal niet schuldig te voelen of te verantwoorden! Jij maakt gewoon van je hobby je werk!! (ik ben ook "thuisblijfmoeder" en het bevalt me opperbest, er is altijd wel iets te doen toch!)
Fijn weekend, veel love, en groetjes Erna

Les Cotrions zei

Congratulations on your awaed! Nice to know something more about you! Lovely new blog you suggest and very beautiful white and grey Easter eggs!
Happy Valentine's week end!
Vale

Unknown zei

Dag Heidi,
Ik schreef het al op mijn blog. We hebben gisteren de proefdruk van het aprilnummer bekeken. Nu maak ik je razend nieuwsgierig, maar de eerste successen heb je al geoogst, want iedereen in de redactie was waanzinnig enthousiast over de prachtige pagina's met je eieren. We hebben er twee pagina's van gemaakt. De rechter pagina met tekst en veel foto's en op de linkerpagina heb ik één ei paginagroot neergezet.
Mooie grijze achtergrond...echt prachtig!!!
Nog maar even geduld, maar voorlopig snelt het succes je dus al vooruit. Want we hebben er echt met z'n alle boven gehangen en je werk de hemel in geprezen. Sylvia (Villa Extra) en ik denken echt dat dit het mooiste nummer wordt dat we ooit maakte. Het is ook voor het eerst dat we op linker pagina's grote afbeeldingen hebben geplaatst. Zo mooi! We hebben er ook een reportage in staan van iemand die van die kleine karakterpopjes maakt voor een poppenhuis, ook daarvan hebben we er één uitvergroot en ééntje van een ganzenei van mijn moeder, hangend in een bloesemboom.
Geniet van het weekend!
Lieve groet, Marja

Een sneller kloppend hart zei

Het is inderdaad een leuke award!
Ik vind de easter-eggs ook hartstikke leuk!

Wat je verteld over dat diepe donkere water sjonge, dat heb ik ook al jaren, heb me lang afgevraagd waar 't door kwam maar dat is inmiddels achterhaald ;)

Je post ziet er weer prachtig uit, ben ook dol op je lettertype!
Fijn weekend!

Groetjes, Veronique

atelier nanda zei

Ik zag ook dat je in Brabant woont. Ook ik ben een thuisblijfmoeder maar nu de jongens 16 en 14 zijn heb ik het lekker druk met mijn webwinkel en is het fijn dat ik dit thuis kan doen zodat ik toch thuis ben als ze me nodig hebben. Ook al zijn het pubers en doen ze net of ze je niet nodig hebben maar soms is het toch wel fijn dat moeders lekker thuis is. gr. en een fijn weekend.

idémakeriet zei

Mooie eieren.
Ja ik ben ook al helemaal in de eieren sfeer, dat is toch zo heerlijk om met natuurlijk materiaal te werken en dan is pasen hier uitstekend voor met eieren in alla soorten en maten, nestjes, mooie takken, mossen, ja noem maar op.
Bedankt voor je tip, ik zal haar eens even bezoeken.
Valentijnknuffel voor jou.
Groetjes Gerda

@nne zei

Leuk dat ik je blog ontdekt heb. Ik kom beslist vaker langs! Met vriendelijke groet, @nne

Karin zei

Heidi,
gefeliciteerd met je award leuk om zo weer eens wat van je te weten komen. Dat je mooie dingen maakt dat wist ik natuurlijk al (moooooi die paaseieren). Ik neem binnenkort weer contact met je op. Tot ziens, Karin

gewoontiny zei

Wat heb jij een ongelooflijk leuke site. Wat een creativiteit, en ideeën!! Hoe kom je er op..! Ook echt super gaaf dat je de zelfgemaakte ideetjes met ons deelt. Ik ben ook gek op knutselen en frutselen maar dit is toch wel echt een veel hoger niveau.

Mijn vraag, hoe krijg je het voor elkaar al die leuke lettertypes's, stempels, persoonlijke bedrukkingen enz. ergens op te krijgen? Heb je veel stempels? of een hele goede printer, en hoe doe je dat dan??

Vanaf nu sta je in mijn favorieten, ik ben heel benieuwd!! En wie weet lukt het me ooit nog eens een ideetje na te maken.

Ga zo door, groetjes Tiny