3 april 2009

Creatief in de zon….

Wat een heerlijk weer vandaag, ik was in de voortuin het groen tussen de steentjes aan het uitpulken maar daar had ik al snel genoeg van!
Sem is op Vrijdagmiddag altijd vrij en ze wilde graag verven dus de spulletjes erbij gepakt en lekker op de veranda aan de knutsel geweest.


Het schijnt dat deze temperaturen nog even aanhouden dus ook de kussens van de hoekbank maar tevoorschijn gehaald want dat zit toch wel een stuk prettiger.

P1010002 

Zelf heb ik ook nog wat gemaakt….simpel maar wel leuk om te doen!
Op een fles  ‘bottle’ geverfd en gebakken (kan hij afgewassen worden)en van klei een soort penning gemaakt en met een stempel
mijn letter erin gedrukt ! Touwtje erdoor en je hebt een leuke hanger.
Ik had geen mooie bloemtakken want de tuin is (nog)vrij leeg omdat we vorig jaar nieuwe schuttingen en de veranda geplaatst hebben!
We hebben meer dan de helft van de planten weggehaald, dus er moeten nog flink wat nieuwe  gekocht worden!
Bij gebrek aan beter dus de olijf maar weer gebruikt!

P1010012 P1010014
P1010013

15 opmerkingen:

Rumour has it zei

Je dochter lijkt echt veel op je, helemaal haar mama! Leuk idee met die fles, mooi afgewerkt! Hier bij ons ook prachtig weer; een mens wordt er helemaal tevreden van :)

Mayflower zei

Wat een klein kunstenaresje, ziet er vrolijk uit en wat een prachtige veranda heb je. De fles, maar vooral het stempel van klei vind ik prachtig. Het is nu heerlijk voorjaarsweer, dus dat wordt het weekend lekker genieten van tuin en veranda.
Fijn weekend.
Groetjes Mea

basiclabelSweden zei

Wat een leuk idee, met die fles, kom ik zeker een keertje van je stelen hoor, en die stempel maakt het helemaal af. Fijn weekend en heerlijk genieten van jullie mooie buiten plekje.

Les Cotrions zei

Is she your daughter??? She is sooo beautiful! I like your bottle and your charm too! Nice idea!
have asunny week end!
vale

LiLi M. zei

Heerlijk weer vandaag hè? Waar kun je dan beter zitten dan op jullie veranda? Wat is-tie toch mooi, ik denk het iedere keer weer, wat zullen jullie daar toch van genieten. Wat een schoonheid is jullie dochter en natuurlijk talentvol. Het idee van die fles bakken is geweldig. Je zou eigenlijk een heel stel van die 'labels/ornamenten' met een z moeten maken, om je webshop verkopen mee te verpakken, of loop ik nu weer achter de feiten aan? Fijn weekend, geniet ervan!

Jeanette zei

ik ben toch best een beetje jaloers op je prachtige veranda hoor. net wat marjolijn ook zegt, je dochter lijkt sprekend op je...en ook net als mama zit het knutselen ook echt in haar. zeg hoe bak je nou die letters op de fles dan? leuk idee!

fijn weekend!
groetjes,
jeanette

Elizabeth zei

Wat een heerlijke veranda, om jaloers op te worden! De fles is erg leuk, met die penning. Wat voor soort klei gebruik je daarvoor?

groetjes, Elizabeth

lia zei

Leuk die fles.
En je hebt een hele mooie dochter.
Het knutselen heeft ze ook niet van een vreemde.

prettig weekend
groetjes Lia

Corine(THUIS) zei

Prachtig weer en dan samen met je dochter lekker bezig zijn op je mooie veranda..en er dan een leuk berichtje van maken voor op je blog.. Zo mogen wij meegenieten, dank je wel! Groeten, Corine(THUIS)

Irma zei

Creatieve familie zeg, hartstikke leuk en gezellig. Nog heel veel zon toegewenst en groetjes
Irma

Angelique zei

Wat een geweldig mooie fles is dat geworden!! En je veranda blijft helemaal prachig! Wat zul je daar vaak en veel van genieten!

casa nostra zei

het was vrijdag idd prachtig weer, ook ik ben buiten aan de knutsel geweest, net als jullie dus. dat onkruid komt wel weer een andere keer. hahaha.
mooie fles heb je gemaakt.

The Old and the Beautiful zei

Prachtige veranda,een plaatje van een dochter,een leuke fles en stempel en gezellige foto's van dit alles om ons mee te laten genieten.
Mooier kan niet,toch?

Lief Leuk & Anders zei

Hoi Heidi,

Hoe heb jij de fles beschilderd. Heb je dat uit de losse hand gedaan, of met een sjabloon?

Groet,
Karin

Nadia zei

Wauw.. Door een vriendin werd ik op deze blog gewezen.. En wat is die super leuk! Allemaal leuke dingen.. Nu zag ik ook je geverfde fles.. en eigenlijk was ik benieuwd hoe je dit hebt gedaan.. Hoe lang het in de oven moet, en met wat voor verf je het hebt gedaan en of het op elk soort glas enzz..:)!

Groetjes, Nadia